01/08/2018

"La meva experiència al centre de dia"


“Abans de venir al Centre em sentia avorrit i sense al·licient. Solia acompanyar a la meva germana i el seu fill a comprar als matins al mercat. Ara aquí disposo de bona companyia i de persones com jo. Al Centre fem moltes coses, però sobretot parlem molt.


M'agrada aixecar-me al matí, arreglar-me i pentinar-me. La meva germana em posa colònia i jo m'afeito. Em menjo un parell o tres de galetes i em faig el llit. M’empolaino rentant-me el coll, les orelles i el pit. Arribo al centre i esmorzo una mica més. Després fem la gimnàsia, m'agrada molt. Abans de venir aquí també la feia sol a casa. Després fem coses d'escriure, de llegir i de pensar. Em diverteix un exercici que és de lletres desordenades i hem d'endevinar la paraula en una pantalla molt gran (projector).


Mengem a la 13 en punt, m'agraden els plats que fan aquí, però el que més son els macarrons. Si hi ha algun aniversari ens donen pastís; pastís de xocolata, bufem i brindem tots junts. Un dels meus amics es en David. Ell és tranquil i acostumo a seure al seu costat. És bo i em dóna caramels. El David de la gimnàsia també és el meu amic. 


Em ve a buscar la meva germana, quan arribo a casa em sento content tot i que en ocasions una mica cansat ja que parlem molt i fem moltes coses. Demà serà un altre dia…”Comentaris
  • No hi ha comentaris.
Deixa un comentari